Copernico voor bedrijven

Ook voor de zakelijke markt kun je de installatie van een duurzaam en slim zonnepanelensysteem met een gerust hart aan Copernico overlaten. Wij geloven in een toekomst die draait op schone energietechniek, met een hoog rendement en oog voor onze omgeving. Voor bedrijfspanden, vve’s, nieuwbouw, renovatie, scholen of andere groene daken; we geven deskundig advies en verzorgen een vakbekwame installatie.

Zonnepanelen op alle soorten daken

Zonnepanelen op uw bedrijfspand is altijd interessant. Het gaat erom een zo optimaal mogelijk systeem te leggen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk hoeveel panelen er op uw pand passen. Dit zoeken we uit met gedetailleerde luchtfoto’s en een programma waarmee we de zonnepanelen op schaal kunnen intekenen. Vervolgens zullen we bekijken wat de netaansluiting aankan. Tegelijk adviseren we welke subsidievorm (SDE+ of EIA) uw investering nog interessanter kan maken.

Tegenwoordig is een inspectie of keuring SCOPE 12 / NEN 1010 een vereiste van de verzekeringsmaatschappijen. Wij bouwen volgens deze normering en laten de Scope12 uitvoeren door een door ons gekozen partij.

Tijdens de installatie houden we lijntjes kort en zorgen dat we uw bedrijfsvoering niet te veel in de weg zitten. We overleggen altijd voor een geschikt moment voor het hijsen en bepalen samen met moment van de aansluiting op de groepenkast zodat u zo kort mogelijk zonder stroom zit.

Om uw installatie in topconditie te laten draaien met een zo hoog mogelijke opbrengst bieden wij een onderhouds- en service contract aan.

Zullen we samen gaan bouwen aan een zonnige toekomst?

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons contactformulier invullen.

Wilt u meer informatie over onze prijzen? Dan kunt u ons offerte aanvraagformulier invullen.

Copernico Zonne-energie B.V.
Klingelbeekseweg 67
6862 VS Oosterbeek

085 0132020

email info at copernico

IBAN: NL51 BUNQ 2058 8837 05
KvK: 78413672